Observera

Du är inte inloggad och är påväg att skapa ett gästinlägg. Gästinlägg måste godkännas av forumledningen innan de visas på forumet. Detta kan dröja upp till en dag. Klicka här för att Logga in eller Bli medlem

Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Äppel Paj.. typ

Egentillverkade och köpes-likörer
Swedish Pride
Bryggmästare
Inlägg: 413
Blev medlem: ons sep 21, 2016 17:36
Utrustning: Pot + 3 plattad CM

Äppel Paj.. typ

Inlägg av Swedish Pride »

1 liter burk.
hacka upp äpplen å fyll burken, vilker sorts äpplen spelar säkert roll men vet inte vilka jar har, små röda ?
1 tesked burn socker
1 cm av en vanilj stång
1 kanel stång
fyll på med 40% renat ellervodka
skruva på locket

personligen så tog jag ur kanelen efter en vecka, men vissa gillar mer kanel än andra så provsmaka allt eftersom.
efter ett par veckor så fick jag fyll apå med lite med vodka, äpplena sög upp en del.

tydligen så ska man låta den stå i en månad men smakar helt ok efter bara en vecka

Återgå till "Likörer"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 4 och 0 gäster