Sida 3 av 3

Re: En novis bekännelser

Postat: fre sep 23, 2016 9:12
av AirQ
Brukar föredra o låta klarning ske i hink.
Funkar på flaska också, men blir mer bottensats som kan röra runt sen så brukar bli jobbigare :)
I med klarningsmedel o sen hade jag kallkrashat i kyl/frys (så nära 0grader det går) i typ 1vecka så lär de mesta lagt sig på botten :)

Re: En novis bekännelser

Postat: fre sep 23, 2016 9:24
av n_micke
Redan på flaska :) Smakade gott redan kiwi/lime, ska få stå till sig lite :)

Ny sats igång på äpplen. Denna gången får det fasen bli bra och eder skribent ska ha tålamod ;)

Re: En novis bekännelser

Postat: tis sep 27, 2016 20:14
av n_micke
Äpplen avsilade och kanel tillsatt.

Drog igång en skapelse till på te, denna gång lapsang souchong (inslag av gamla tjärade hus och rökig smak) ska göras med en ganska hög procent och fyllig sötma är meningen (såna gånger skulle man ha en brännare :p). Några gröna ekollon fick även de vandra ner i tanken för nötigt inslag.

Re: En novis bekännelser

Postat: sön okt 09, 2016 17:18
av n_micke
En hallon glögg kanske kan vara nåt med lite saffran

Re: En novis bekännelser

Postat: fre okt 14, 2016 17:13
av n_micke
Luktar jäkligt gott av satsen med hallonglögg som nyss fick bär och kryddor avsilade.