Observera

Du är inte inloggad och är påväg att skapa ett gästinlägg. Gästinlägg måste godkännas av forumledningen innan de visas på forumet. Detta kan dröja upp till en dag. Klicka här för att Logga in eller Bli medlem

Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Campari frågor

Hemkryddning, likörer, köpesessenser och allmänna drinktips.
Användarvisningsbild
m8e
Bryggmästare
Inlägg: 449
Blev medlem: tis dec 22, 2009 20:17
Ort: Ume

Re: Campari frågor

Inlägg av m8e »

och mina inlägg innehåller redan länkar...
Systembolaget: Smak och doft!
chinotto: Där står at det finns chinotto i campari.
Carmine: Det röda lössfärgämnet som slutades att användas 2006 enligt Wikipedias artikel om campari.
Användarvisningsbild
Mooki
Bryggmästare
Inlägg: 543
Blev medlem: tis feb 07, 2006 1:00
Ort: Roslagens famn

Re: Campari frågor

Inlägg av Mooki »

Såg nån årsgammal tråd på ett amerikanskt forum där just lössen diskuterades. Lite oklart om man slutade använda löss endast i den Campari som imoprterades till USA eller globalt, så eventuellt är det beroende på dryckens inköpsställe...?
Skriv svar

Återgå till "Kryddning, likörer, essenser & drinktips"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 10 och 0 gäster