Observera

Du är inte inloggad och är påväg att skapa ett gästinlägg. Gästinlägg måste godkännas av forumledningen innan de visas på forumet. Detta kan dröja upp till en dag. Klicka här för att Logga in eller Bli medlem

Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Ekens exklusiv Röd Chianti

Recensioner av vinsatser och tillbehör.
Användarvisningsbild
Humpevinaren
Färsk jäst
Inlägg: 13
Blev medlem: fre apr 07, 2023 12:47
Ort: Östergötland

Ekens exklusiv Röd Chianti

Inlägg av Humpevinaren »

5L Ekens exklusiv Röd Chianti
16L vatten (tot 21L vin)
Og start 91
Startdatum jäsning 9/4-2023

29/4 Helt avstannad jäsning och avsmakning och slutlig Og-3
Omtappning till ny hink med kran för klarning.
Tillsätter, 50gr mediumrostade franska ekspån som jag låtit stå i ugn, 180 grader för desinfektion och för att få mörkare rostning.
Tillsätter även 30 svartpepparkorn samt 3gr extra Tanniner.
Ska nu få stå minst 15-30 dagar för att få smak med avsmakning.

Återkommer. :D

Återgå till "Recensioner av vinsatser och tillbehör"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 7 och 0 gäster