Observera

Du är inte inloggad och är påväg att skapa ett gästinlägg. Gästinlägg måste godkännas av forumledningen innan de visas på forumet. Detta kan dröja upp till en dag. Klicka här för att Logga in eller Bli medlem

Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Fråga kring kryddnning av öl

Grundläggande utrustning och teknik.
arvidjo
Newbie
Inlägg: 1
Blev medlem: fre dec 04, 2020 19:16

Fråga kring kryddnning av öl

Inlägg av arvidjo »

Hej!

Jag funderar på när man kryddar öl i under de sista minutrarna av koket ska man då filterar bort kryddorna efter kylningen eller låta dom ligga kvar under jäsningen? Hittar inte den informationen vart jag än söker och det är säkert för att det är så uppenbart med folk som har lite mer erfarenhet än mig :D

Återgå till "Utrustning och teknik för ölbryggning, Grundläggande"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 4 och 0 gäster