2kg 50ppm Peated malt
5 kg base malt
3kg unmalted barley
2 kg unmalted oats
40l vatten
Körde den genom tre plattor å gick långt ner i tailen, ner till 15-20%, tog inte de grumliga tailen med det efter det grumliga gick i.
nu e den knappa 3 månader (mecket tidigar än när jag smakar i vanliga fall) å den smakar riktigt bra, mycket mer rök än vad jag skulle tro för så lite peat malt.
gillar du scotch så prova den
Rökig virre
-
- Bryggmästare
- Inlägg: 413
- Blev medlem: ons sep 21, 2016 17:36
- Utrustning: Pot + 3 plattad CM
-
- Bryggmästare
- Inlägg: 413
- Blev medlem: ons sep 21, 2016 17:36
- Utrustning: Pot + 3 plattad CM
Re: Rökig virre
I glas med lite ex virre ek fat däri
Re: Rökig virre
Körde du den genom tre plattor utan potstill innan?
Mina föräldrar flyttade ofta när jag var liten, men jag lyckades alltid hitta dom igen!
-
- Bryggmästare
- Inlägg: 413
- Blev medlem: ons sep 21, 2016 17:36
- Utrustning: Pot + 3 plattad CM
Re: Rökig virre
japp, min pot har gått i pension sen jag byggde min kolonn
Re: Rökig virre
Swedish Pride skrev:japp, min pot har gått i pension sen jag byggde min kolonn
Jag har också en fin kolonn med tre bubbelplates, men jag väljer ändå att strippa. Men du menar alltså att du hoppar över det stadiet?
Mina föräldrar flyttade ofta när jag var liten, men jag lyckades alltid hitta dom igen!
-
- Bryggmästare
- Inlägg: 413
- Blev medlem: ons sep 21, 2016 17:36
- Utrustning: Pot + 3 plattad CM
Re: Rökig virre
japp, strippa pallar jag inte med längre
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster