Någon som använder/provat amylase.
Någon som använder/provat amylase.
Är sugen på att prova amylase. Det finns ju olika sorter, en del som funkar vid jästemperatur några vid ca 55 grader och några vid ca 90 grader. Alfa och beta, glukosamylase osv. Nån sorts super amylase som omvandlar 100 prosent stärkelse till socker. Vilket ska man välja? påverkar det smaken. Om jag gör exvis en majsmäsk och omvandlar all stärkelse till jäsbart socker försvinner då en del av majssmaken. Hoppas någon med erfarenhet kan hjälpa mig.
När en sten faller från bröstet, landar den ofta som en klump i magen.
Re: Någon som använder/provat amylase.
Swedish pride hjälpte mig i Vetevodka-tråden. De polska enzymerna jag köpte funkar som en dröm.
Jäser nu på 100 % omältat bonnavete och det blir sött och jäser fint.
De ska tydligen fungera på typ allt som har stärkelse i sig.
Jäser nu på 100 % omältat bonnavete och det blir sött och jäser fint.
De ska tydligen fungera på typ allt som har stärkelse i sig.
FOA + Kolonn (Glas)
Plastis (Original)
Plastis (Original)
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: 3 och 0 gäster