Kan någon hjälpa mig översätta deta recept, haha. Jag är ju så fenomenalt kass på detta. Kan man förenkla ingridienserna, t.ex tanniner och potassium osv. Eller ja, vad är det...
For a 5 gallon batch
3 bottles of 32 oz 100% lemon juice (e.g ReaLemon in the green plastic bottles or equivalent)
7 lbs sugar (or 16 cups) to ferment
3/4 tsp tannin
6 tsp. yeast nutrient (3 now, 3 later)
2 tsp. yeast energizer (1 now, 1 later)
Approx, 4 1/2 gallons water
Yeast Slurry
Potassium metabisulfite (Kmeta)
Potassium sorbate (sorbate)
Sparkolloid
2 1/3 lbs sugar (or 6 cups) to sweeten finished Skeeter Pee. Use more or less for your tastes
Lemonad
- ranald
- Bryggmästare
- Inlägg: 876
- Blev medlem: lör aug 31, 2013 7:45
- Utrustning: Glasdamejanner
- Ort: Östergötland
Re: Lemonad
Prova att köra alltihopa genom translate.google.com?
För enheter kan du prova att googla på t.ex "32 oz to ml".
För enheter kan du prova att googla på t.ex "32 oz to ml".
- ranald
- Bryggmästare
- Inlägg: 876
- Blev medlem: lör aug 31, 2013 7:45
- Utrustning: Glasdamejanner
- Ort: Östergötland
Re: Lemonad
Potassium metabisulfite (Kmeta) Kallas för vinsvavla på svenska.
Potassium sorbate (sorbate) Kallas för jässtopp på svenska.
Sparkolloid kallas dför klarningsmedel på svenska.
Potassium sorbate (sorbate) Kallas för jässtopp på svenska.
Sparkolloid kallas dför klarningsmedel på svenska.
Re: Lemonad
Jättetack!
Men tannin då, vad ska det vara för, eller kan man använda något annat?
Men tannin då, vad ska det vara för, eller kan man använda något annat?
- ranald
- Bryggmästare
- Inlägg: 876
- Blev medlem: lör aug 31, 2013 7:45
- Utrustning: Glasdamejanner
- Ort: Östergötland
Re: Lemonad
Garvsyra ger strävhet till drycken, en extra dimension utan vilket den lätt blir tråkig.
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: 3 och 0 gäster