bryggforum.nu

Sveriges största forum för hembryggare.

* REGLER   * Logga in   * Bli medlem   * FAQ    * Sök
Allt f�r din hembryggning
Aktuellt datum och tid: ons jan 24, 2018 5:54

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]




Ny tråd Svara på tråd  [ 19 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1, 2
Författare Meddelande
InläggPostat: tor nov 03, 2016 17:48 
Offline
Färsk jäst

Blev medlem: sön okt 30, 2016 13:10
Inlägg: 16
Ort: Östergötland
"Tänkte" om pastöriseringen tog bort ev orsaker till att det inte jäser tex svavlingen eller för dåligt sköljd dunk.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: tor nov 03, 2016 20:28 
Offline
Färsk jäst

Blev medlem: sön okt 30, 2016 13:10
Inlägg: 16
Ort: Östergötland
Samma sockernivå som från början dvs 1,060


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: tor nov 03, 2016 21:11 
Offline
Brygguru
Användarvisningsbild

Blev medlem: ons jan 07, 2009 15:45
Inlägg: 3368
Är du helt säker på att du använt svavla och inte kaliumsorbat som är ett konserveringsmedel. För mig låter det mycket märkligt att jäsningen inte sparkar igång. Det händer kanske en gång på tusen...

_________________
/Weinkeller


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: tor nov 03, 2016 22:58 
Offline
Färsk jäst

Blev medlem: sön okt 30, 2016 13:10
Inlägg: 16
Ort: Östergötland
Ett delstreck på burken till 25 L.

Tyckte du ngt om pastöriseringsidén?


Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 19 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1, 2

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]


Vilka är online

Medlemmar online: Bing [Bot], Google [Bot]


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden © 2006-2013