Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Midsommarbordet 2014 - Sill och dess vänner

Recept, tips m.m.
Användarvisningsbild
Odqvist
Moderator
Inlägg: 1952
Blev medlem: tis dec 02, 2008 7:54
Utrustning: BIAB, Fatanläggning
Ort: Falkenberg

Midsommarbordet 2014 - Sill och dess vänner

Inlägg av Odqvist »

Hej bryggare! :)

Nu är det hög tid att lägga ut midsommarplanerna, och vad kan vara viktigare än sillen (snapsen är ju redan ordnad med ;) )?

Snapsarna:
http://www.bryggforum.nu/viewtopic.php?f=13&t=20684

I år vill jag lägga in egen sill från grunden, och helst inte femminuters eller dylikt.
Vilka sillsorter lägger ni in?
Vad har ni för recept?
Hur långt innan lägger ni in sillen så den får götta te sig?
Och inte minst, var köper ni er sill?

Kom gärna med lite gött om allt annat ni har på midsommarbordet. Bilder uppskattas även. :)
Energiingenjör - Elkraft & VVS

Produktion:
- Bullseye Bohemian Pilsner II - 5,5 % - Fatlagring
- Mjöd på Resthonung - Primärjäsning

Återgå till "Mat och dryck"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 2 och 0 gäster