Bröd med malt
Bröd med malt
Jag har hört att urmäskad malt (draven) ska vara gott att använda i brödbak. Är det någon här som gör så eller har ett receptförslag?
Re: Bröd med malt
Det är ganska gott! Jag har experimenterat med lite kakbak och brödbak men slutat eftersom det är så förbannat jobbigt med skalen som sätter sig mellan tänderna hela tiden!
Det som däremot är jättebra är att spara lite drav i frysen och byta ut ca 10% av vetemjölet i ett "normalt" bröd. Det blir gott och jäsningen tar bra fart
Det som däremot är jättebra är att spara lite drav i frysen och byta ut ca 10% av vetemjölet i ett "normalt" bröd. Det blir gott och jäsningen tar bra fart
Tillochmed Jesus hatade vatten så mycket att han förvandlade det till vin
Jag handlar MaltMagnus produkter på Bergsgatan i Malmö!
Jag handlar MaltMagnus produkter på Bergsgatan i Malmö!
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: 3 och 0 gäster