bryggforum.nu

Sveriges största forum för hembryggare.

* REGLER   * Logga in   * Bli medlem   * FAQ    * Sök
Allt f�r din hembryggning
Aktuellt datum och tid: ons dec 13, 2017 18:37

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]




Ny tråd Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 
Författare Meddelande
InläggPostat: fre nov 24, 2017 12:52 
Offline
Finjäsare
Användarvisningsbild

Blev medlem: ons dec 14, 2005 2:00
Inlägg: 90
Hej,

Måste man värma upp vattnet för att honungen ska blandas med vattnet eller går det med rumstempererat vatten?

Man ska väl inte skaka ur kolsyran i mjödet? Men om man inte gör det klarnar det ändå med klarningsmedel?
För har gjort en del vinsatser och då skakar man ju ur kolsyran.

Har bryggt mjöd en gång tidigare och det blev bra men det var 11 år sen så kommer inte ihåg hur vi gjorde.

Tack för svar =)


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]


Vilka är online

Medlemmar online: Bing [Bot], Google [Bot], tarzzz


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden © 2006-2013