Har en sats (ca 24 flaskor) som stått i 4 veckor på flaska och har öppnat 2 av dem och båda har typ ingen kolsyra alls.
Jag hade i lika mycket som vanligt, typ 6g/liter.
Kan jag på något vis öppna alla flaskor och tappa om dem och tillsätta mer socker eller möjligen en gnutta torrjäst, för att låta dem stå igen några veckor och hoppas på kolsyra eller är allt bara att hälla ut?
Tappa om dåligt kolsyrad öl?
-
- Bryggmästare
- Inlägg: 424
- Blev medlem: ons mar 16, 2016 22:02
- Utrustning: Jästunna och jäsrör
Re: Tappa om dåligt kolsyrad öl?
Antingen dricker du den med lite kolsyra eller så öppnar du och tillsätter socker och/eller jäst. Offra en flaska och kolla hur mycket socker den håller så du vet om det behövs mer jäst eller om det räcker med socker.
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: 5 och 0 gäster