Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

bäska vid slutskedet

Grundläggande utrustning och teknik.
Holm44
Bryggare
Inlägg: 120
Blev medlem: tis sep 16, 2014 15:56

bäska vid slutskedet

Inlägg av Holm44 »

hej :P :P har tänkt ta undan 10-15 l av min snart utjästa öl (Bulldogs Red Cat 7%) o ge en rejäl bäska .hur mkt bör jag koka o hälla i innan klarningen :clap: ?

En liten fundering... kan man inte koka humle exvis 10 min ,hälla av,o sen pytsa i mer vatten för att utvinna beska :idea: ?
men som sagt, första frågan... 8)

Leffe järna



:
Knox
Brygguru
Inlägg: 1505
Blev medlem: ons nov 25, 2009 21:22
Ort: Borås

Re: bäska vid slutskedet

Inlägg av Knox »

http://maltmagnus.se/tillsatser/hopshot/HopAlpha


Det är i princip omöjligt att koka humle i efterhand för att höja beskan men med ovanstående kanske det funkar
Skriv svar

Återgå till "Utrustning och teknik för ölbryggning, Grundläggande"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 3 och 0 gäster