Har sökt men inte hittat svar på detta.
Finnse det något vettigt alternativ till långtidslagring av t.ex. Barleywine, suröl etc än corneliusfat? Ej flaska.
Faten är upptagna rätt länge och det blir lite dyrt om man har ett gäng på långtidsförvaring.
LAgring lång tid
-
- Färsk jäst
- Inlägg: 15
- Blev medlem: tis nov 12, 2013 21:00
- Ort: Stockholm
Re: LAgring lång tid
Glasdamejeanne är väll det vettigaste skulle jag tro.
Learning by doing is the shit
-
- Färsk jäst
- Inlägg: 15
- Blev medlem: tis nov 12, 2013 21:00
- Ort: Stockholm
Re: LAgring lång tid
Misstänkte det.AirQ skrev:Glasdamejeanne är väll det vettigaste skulle jag tro.
Funderade på Keykeg men det blir ju inte heller billigt i längden.
//Magnus
Re: LAgring lång tid
Nu skall jag väll iof säga att jag inte har någon som helst erfarenhet av det, då jag endast brygger ales och lagrar på flaska.
Men verkar som de äldre gardet alltid långlagrade på damejeanne med viner vad jag hört iaf.
Klart bästa vore väll trycksatt fat, men som sagt blir väll rätt dyrt o låsa faten så länge
Men verkar som de äldre gardet alltid långlagrade på damejeanne med viner vad jag hört iaf.
Klart bästa vore väll trycksatt fat, men som sagt blir väll rätt dyrt o låsa faten så länge
Learning by doing is the shit
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: 4 och 0 gäster