Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Vin projekt..

Här delar vi med oss av våra bästa vinrecept.
Buggsnusk
Färsk jäst
Inlägg: 5
Blev medlem: fre feb 09, 2018 20:16

Vin projekt..

Inlägg av Buggsnusk »

Just varit och handlat

ICAs Måltidsdrycker: 2dl

2st citron
2st äpple
22st Björnbär & Hallon
14st Fläder
____________________
Brunneby Hallon saft (extra koncentrerad och utan konserveringsmedel i)

2st 50 cl (ger 6 L färdig saft)
_____________________

8kg Strösocker

2st 7 dagars jässatser
2st klarningsmedel påsar A+B
Samt jästopp

Tänkte köra allt detta på 2st 25L jäskärl.

Tror ni detta kan bli bra?:) mvh
Buggsnusk
Färsk jäst
Inlägg: 5
Blev medlem: fre feb 09, 2018 20:16

Re: Vin projekt..

Inlägg av Buggsnusk »

Precis blaskat ihop allt, dela allt ja köpt på 2st jäskärl 25 liter. Med 23L i varje.

oechslevikten stog på 80.

Uppdaterar när de fått stå o jäsa ett tag :)
Skriv svar

Återgå till "Vin på bär och frukt"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 4 och 0 gäster