Har utan framgång sökt bär/fruktvins recept där farinsocker används.
(förutom "sherry" och Sima)
Är det någon som har provat, med eller utan framgång.
Jag tänker mig att svarta vinbär t.ex. borde passa ganska bra smakmässigt, men kan ha helt fel
Farinsocker till vin?
-
- Bryggare
- Inlägg: 110
- Blev medlem: tis jun 07, 2016 20:43
Re: Farinsocker till vin?
Körde med mörk muscovadosocker till mitt förra bärvin ca 400gr 23 L. Funkade nice. Gav en svag ton av lakrits till de nötiga häggmispelbären. Hade nog kunnat använda det dubbla men jag fegade ut.
Re: Farinsocker till vin?
Intressant.
Såg att det finns ljust muscovadsocker som ska ge smak av kola, det kunde ju också va nåt.
Det finns så mycket man kunde prova, men skönt att veta vad som är värt att testa och vilka kombinationer man bör undvika.
Såg att det finns ljust muscovadsocker som ska ge smak av kola, det kunde ju också va nåt.
Det finns så mycket man kunde prova, men skönt att veta vad som är värt att testa och vilka kombinationer man bör undvika.
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: 6 och 0 gäster