Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Recept hjälp

Här delar vi med oss av våra bästa vinrecept.
Galler112
Färsk jäst
Inlägg: 5
Blev medlem: tor jun 15, 2017 19:07
Utrustning: Bulldog Brewery

Recept hjälp

Inlägg av Galler112 »

Hej jag ställde precis min flytande jäst på en förkultur och sitter nu och funderar på vad bästa sättet jag kan få ut ett gott vin utav minat Kiviksäppel koncentrat det är 21st.


Det jag fundera mest på är, hur starkt ska dom blandas med vatten? Något ni brukar tillsätta utöver ingridiensmässigt i erat äppelvin som ni brukar föredra?(Har sett en del ha i lite katrinplommon) Tacksam för svar. '





PEACE
Användarvisningsbild
Bryssko
Finjäsare
Inlägg: 81
Blev medlem: tis sep 27, 2016 19:12
Utrustning: LabMaster

Re: Recept hjälp

Inlägg av Bryssko »

Hej, hur gick det?

Blev det nått bra?
Mina föräldrar flyttade ofta när jag var liten, men jag lyckades alltid hitta dom igen!
Skriv svar

Återgå till "Vin på bär och frukt"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 3 och 0 gäster