Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Rabarbervin 2010

Här delar vi med oss av våra bästa vinrecept.
latmasken
Brygguru
Inlägg: 4506
Blev medlem: tor sep 30, 2010 11:57

Re: Rabarbervin 2010

Inlägg av latmasken »

Om du frågar mig så krossade jag så gott det gick i morteln. Silade genom en liten sil och krossade om det som inte gick igenom den.
dan610324
Brygguru
Inlägg: 4179
Blev medlem: sön feb 14, 2010 21:05
Ort: smedjebacken

Re: Rabarbervin 2010

Inlägg av dan610324 »

smart , jag har inte silat :oops:
Användarvisningsbild
Öbo
Finjäsare
Inlägg: 70
Blev medlem: tis sep 01, 2015 20:37

Re: Rabarbervin 2010

Inlägg av Öbo »

Fungerade det med äggskal istället för krita? :shock:
Användarvisningsbild
ranald
Bryggmästare
Inlägg: 876
Blev medlem: lör aug 31, 2013 7:45
Utrustning: Glasdamejanner
Ort: Östergötland

Re: Rabarbervin 2010

Inlägg av ranald »

Ja. Äggskal är till 95% krita.
Skriv svar

Återgå till "Vin på bär och frukt"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 3 och 0 gäster