Jo, jag är sann absintör.. Här är allt till just absint, (gröna fen!):
Malört (Artemisia absinthum)
Anis (Pimpinella anisum)
Fänkål (Foeniculum vulgare)
Calamus (Acorus calamus)
Stjärnanis (Illicum verum)
Isop (Hyssopus officinalis)
Angelika (Angelika atropural)
Koriander (Coriandrum sativum)
Jo, har någon nånting att säga emot: S*G M*N K*K, hehe
*tråd ihopslagen med dubblett //bonkeman*
Vem gillar absint?
Re: Vem gillar absint?
Mängder? Tillvägagångssätt?
Använder du gin basket?
Använder du gin basket?
Re: Vem gillar absint?
Hejsan ,
Jag också gillar absint . Du har glömt en mycket viktig ingrediens , nämligen , artemisia pontica och citronmeliss .
MvH.
Jag också gillar absint . Du har glömt en mycket viktig ingrediens , nämligen , artemisia pontica och citronmeliss .
MvH.
Re: Vem gillar absint?
Jag förstår inte varför du ens startade denna tråd.
Alla absinter har i princip olika örtblandningar och mängder av dem för att skapa just den producentens önskan av hur dess absint ska smaka.
Du kanske anser att dessa örter ger den bästa absinten, men du skriver inte i vilken mängd, vilket gör det lite svårt för oss att förstå hur du vill ha din absint.
Och det finns många olika sätt att tillreda och blanda sin absint, eller dricka den ren om man nu gillar det.
Ge oss gärna lite förklaringar till varför du skrev som du gjorde och visa oss hur du upplever absint.
Gärna skriva några av dina tips och tricks för att få den så bra som möjligt, kanske några speciella producenter som du gillar?
Alla absinter har i princip olika örtblandningar och mängder av dem för att skapa just den producentens önskan av hur dess absint ska smaka.
Du kanske anser att dessa örter ger den bästa absinten, men du skriver inte i vilken mängd, vilket gör det lite svårt för oss att förstå hur du vill ha din absint.
Och det finns många olika sätt att tillreda och blanda sin absint, eller dricka den ren om man nu gillar det.
Ge oss gärna lite förklaringar till varför du skrev som du gjorde och visa oss hur du upplever absint.
Gärna skriva några av dina tips och tricks för att få den så bra som möjligt, kanske några speciella producenter som du gillar?
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster