av Jazze » fre aug 26, 2016 12:10
Receptet är inte helt klart än.
Allt är väldigt mycket i planeringsstadiet.
Jag har ett 60l kokkärl, en 25L Biltema (lakvatten) och igår köpte jag mig en 40l mäsktunna.
Kommer mäska i nya tunna och biabgrytan, laka ur båda ner i lämplig hink, föra tillbaka biabgrytan för långkok.
Maltnota består just nu av 14kg paleale, 500g cookiemalt,500g chokladrågmalt och någon karamellmalt som inte är bestämd än (120L troligen).
DME om jag inte får upp ögonen tillräckligt
Å jäkla massa chinook.
Mäska runt 69C
Hoppas på att kunna brygga i oktober.
Räknar med lång lagrindstid innan den är bra
Receptet är inte helt klart än.
Allt är väldigt mycket i planeringsstadiet.
Jag har ett 60l kokkärl, en 25L Biltema (lakvatten) och igår köpte jag mig en 40l mäsktunna.
Kommer mäska i nya tunna och biabgrytan, laka ur båda ner i lämplig hink, föra tillbaka biabgrytan för långkok.
Maltnota består just nu av 14kg paleale, 500g cookiemalt,500g chokladrågmalt och någon karamellmalt som inte är bestämd än (120L troligen).
DME om jag inte får upp ögonen tillräckligt
Å jäkla massa chinook.
Mäska runt 69C
Hoppas på att kunna brygga i oktober.
Räknar med lång lagrindstid innan den är bra