Observera

Du är inte inloggad och är påväg att skapa ett gästinlägg. Gästinlägg måste godkännas av forumledningen innan de visas på forumet. Detta kan dröja upp till en dag. Klicka här för att Logga in eller Bli medlem

blanda in polenta i whiskey-stripen?

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :light: :arrow: :| :mrgreen: :w00t: :idea: :thumbup: :thumbdown: :doh: :unsure: :screwy:
Visa fler smilies

BBCode är
[img] är
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: blanda in polenta i whiskey-stripen?

Re: blanda in polenta i whiskey-stripen?

av Flerpen » fre maj 08, 2015 10:59

om du har en brännare där det inte blir bränt nånstans typ indirekt uppvärmning så ger det nog mer smak men annars bör du strunta i det. Alternativt göra en sourmash nästa runda och låta det klarna ordentligt innan du kör mäsken.

blanda in polenta i whiskey-stripen?

av Adminulator » tor maj 07, 2015 23:10

Ska destillera 20 liter kornmäsk om en vecka. Har några kilon polenta som ligger och skräpar, som har god, fruktig kornsmak. Jag undrar om jag får mer kornsmak om jag har i har lite grann, så att det inte blir grötigt (ev. max en dl per liter), i första (alt.andra) stripen?

Upp