av Rusdryck » sön maj 28, 2017 15:47
Det mesta gick nog på röven lite svårt med temp under rast, men fick till det på slutet. Påsen gick sönder men hade som tur va inte läckt speciellt mycket. Smidigast var nog att kyla vörten med min hemsnurrade Kylspiral från kok till 20 grader ca 5-6 min. Min bryggning va nog inte helt jätte effektiv men men första gången jag provar så här så nu har jag en massa erfarenhet mer än tidigare. Nu får det stå o jäsa i källaren där tempen är ca 16-17 grader. I 15-16 dagar den blir det tappning på flaskor med en lagom sockergiva.
Skickat från min iPhone med Tapatalk
Det mesta gick nog på röven lite svårt med temp under rast, men fick till det på slutet. Påsen gick sönder men hade som tur va inte läckt speciellt mycket. Smidigast var nog att kyla vörten med min hemsnurrade Kylspiral från kok till 20 grader ca 5-6 min. Min bryggning va nog inte helt jätte effektiv men men första gången jag provar så här så nu har jag en massa erfarenhet mer än tidigare. Nu får det stå o jäsa i källaren där tempen är ca 16-17 grader. I 15-16 dagar den blir det tappning på flaskor med en lagom sockergiva.
Skickat från min iPhone med Tapatalk