av konserven » ons okt 04, 2017 18:32
Låter som en smaksak bara.
Vill du nå en viss stil utgå från någon ipa-sats och kasta i lite spraymalt för att nå målet/stilen på ipan du vill.
Hjortronen hade jag slängt ner i sekundärjäsningen. Hade heller inte humlat för mycket för att framhäva hjortronen mer.
Och som alltid med satser så skaffa bra jäst och skippa socker om det står med i receptet. Byt ut det mot spraymalt eller en extra sats.
Låter som en smaksak bara.
Vill du nå en viss stil utgå från någon ipa-sats och kasta i lite spraymalt för att nå målet/stilen på ipan du vill.
Hjortronen hade jag slängt ner i sekundärjäsningen. Hade heller inte humlat för mycket för att framhäva hjortronen mer.
Och som alltid med satser så skaffa bra jäst och skippa socker om det står med i receptet. Byt ut det mot spraymalt eller en extra sats.