av Myllerbärs » mån jun 12, 2017 20:14
Hejsan, detta är nu mitt första inlägg här på forumet.
Har lite små funderingar.
Är sugen på att göra ett brygg i helgen på lite grejjer som som jag liggandes hemma.
Tänkte om någon är sugen på att hjälpa mig styra ihop ett schysst kokschema för humlegivarna.
Det jag sitter på är
5kg Pilsnermalt
Safeale US-05
Humle
Hallertauer Mittelfrüh 5%
Magnum 15 %
Perle 7 %
Har aldrig gjort en ale på bara pilsnermalt eller just de där humlesorterna.
Vad tror ni? Idéer?
Hejsan, detta är nu mitt första inlägg här på forumet.
Har lite små funderingar.
Är sugen på att göra ett brygg i helgen på lite grejjer som som jag liggandes hemma.
Tänkte om någon är sugen på att hjälpa mig styra ihop ett schysst kokschema för humlegivarna.
Det jag sitter på är
5kg Pilsnermalt
Safeale US-05
Humle
Hallertauer Mittelfrüh 5%
Magnum 15 %
Perle 7 %
Har aldrig gjort en ale på bara pilsnermalt eller just de där humlesorterna.
Vad tror ni? Idéer?