av Bryggare2 » fre nov 24, 2017 11:52
Hej,
Måste man värma upp vattnet för att honungen ska blandas med vattnet eller går det med rumstempererat vatten?
Man ska väl inte skaka ur kolsyran i mjödet? Men om man inte gör det klarnar det ändå med klarningsmedel?
För har gjort en del vinsatser och då skakar man ju ur kolsyran.
Har bryggt mjöd en gång tidigare och det blev bra men det var 11 år sen så kommer inte ihåg hur vi gjorde.
Tack för svar =)
Hej,
Måste man värma upp vattnet för att honungen ska blandas med vattnet eller går det med rumstempererat vatten?
Man ska väl inte skaka ur kolsyran i mjödet? Men om man inte gör det klarnar det ändå med klarningsmedel?
För har gjort en del vinsatser och då skakar man ju ur kolsyran.
Har bryggt mjöd en gång tidigare och det blev bra men det var 11 år sen så kommer inte ihåg hur vi gjorde.
Tack för svar =)