Jag testade och öppna en flaska. Jag luktade väldigt länge och tyckte det inte luktade illa alls eller gott det kom knappt några dofter ur flaskan.
Jag hällde upp mjödet sakta i 3 glas. 1-2 var väldigt klara i färgen som gyllengul färg och den 3:e såg grumlig ut lite som bottensattsen ur en hink när man försöker tappa ur dom sista dropparna. Man såg nämligen i glaset att det flöt grejer i den.
Sen testade jag att smaka och det smakade absolut inte äckligt eller illa alls. smaken va som vin och knappt någon honungssmak.
Jag minns inte exakt, men jag tror jag klarnade det i 1 vecka innan jag tappade det på flaska. innan tappning så lyfte jag upp hinken på ett bord och sen väntade jag 1 timme innan jag började att tappa upp allt. Så det kanske var för kort stund eftersom de kanske gjorde att bottensattsen inte hann sjunka ned.
Bild när Mjödet ligger i glaset.
http://www.bilddump.se/bilder/201704221 ... 36.255.JPG
Jag testade och öppna en flaska. Jag luktade väldigt länge och tyckte det inte luktade illa alls eller gott det kom knappt några dofter ur flaskan.
Jag hällde upp mjödet sakta i 3 glas. 1-2 var väldigt klara i färgen som gyllengul färg och den 3:e såg grumlig ut lite som bottensattsen ur en hink när man försöker tappa ur dom sista dropparna. Man såg nämligen i glaset att det flöt grejer i den.
Sen testade jag att smaka och det smakade absolut inte äckligt eller illa alls. smaken va som vin och knappt någon honungssmak.
Jag minns inte exakt, men jag tror jag klarnade det i 1 vecka innan jag tappade det på flaska. innan tappning så lyfte jag upp hinken på ett bord och sen väntade jag 1 timme innan jag började att tappa upp allt. Så det kanske var för kort stund eftersom de kanske gjorde att bottensattsen inte hann sjunka ned.
Bild när Mjödet ligger i glaset.
http://www.bilddump.se/bilder/20170422195423-2.64.36.255.JPG