Observera

Du är inte inloggad och är påväg att skapa ett gästinlägg. Gästinlägg måste godkännas av forumledningen innan de visas på forumet. Detta kan dröja upp till en dag. Klicka här för att Logga in eller Bli medlem

Kryddning/smaksättning av vitt vin?

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :light: :arrow: :| :mrgreen: :w00t: :idea: :thumbup: :thumbdown: :doh: :unsure: :screwy:
Visa fler smilies

BBCode är
[img] är
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Kryddning/smaksättning av vitt vin?

Kryddning/smaksättning av vitt vin?

av Euphorius » tis jan 31, 2017 21:17

Hej!

Jag skulle vilja förbättra smaken på vitt vin som jag brygger med Ekens vinsats, har hällt i mer socker, blev bättre och har på väg hem lite ekspån, hur tycker ni man skall använda ekspånen och vad finns det mer för saker att förgoda det med? :)

Upp