av latmasken » mån okt 31, 2016 19:56
Ja, så kan du väl göra, men jag brukar alltså göra tvärtom. Jag tappar av vinet med hävert först, och sen tar det som blir i botten av hinken och lägger så det får rinna av i en sil. Det är nämligen svårt att få bort all frukt med hålslev, det blir ett väldigt slaskande i hinken och det vill jag undvika. Och om du ändå får lite frukt kvar i hinken på slutet som du behöver hälla ur i en sil så kan du lika gärna låta all frukt vara kvar, tycker jag.
Ja, så kan du väl göra, men jag brukar alltså göra tvärtom. Jag tappar av vinet med hävert först, och sen tar det som blir i botten av hinken och lägger så det får rinna av i en sil. Det är nämligen svårt att få bort all frukt med hålslev, det blir ett väldigt slaskande i hinken och det vill jag undvika. Och om du ändå får lite frukt kvar i hinken på slutet som du behöver hälla ur i en sil så kan du lika gärna låta all frukt vara kvar, tycker jag.