av Morelia viridis » sön okt 18, 2015 15:14
Tjenare!
För ett tag sedan tappade jag upp några liter glögg från förra året som jag helt glömt av. Det är GP:s dunderglögg fast med riktig jäst. Denna har alltså stått i jäshinken i rumstemp i ca 10 månader. Den luktade och såg bra ut, men finns det risk att det bildats något farlig under denna tid då den stått med alla ingredienser i så länge ?
Tänkte kolla med er innan jag ens smakar på den
//Kim
Tjenare!
För ett tag sedan tappade jag upp några liter glögg från förra året som jag helt glömt av. Det är GP:s dunderglögg fast med riktig jäst. Denna har alltså stått i jäshinken i rumstemp i ca 10 månader. Den luktade och såg bra ut, men finns det risk att det bildats något farlig under denna tid då den stått med alla ingredienser i så länge ?
Tänkte kolla med er innan jag ens smakar på den :lol:
//Kim