av aqua vitae » fre jan 15, 2016 14:46
Är du säker på att det blir renare om du tippar i hjorthornsalt?
Hjorthornsalt är egentligen ammoniumvätekarbonat, vid upphettning och vid kontakt med syror sönderdelas ammoniumvätekarbonat till koldioxid, vatten och ammoniak, vilka positiva egenskaper är du ute efter här?
Skall du koka om en egentillverkad misslyckad absint?
I så fall, tippa inte i något, bara koka och ta lite cuts. Spara heads och tails till annat tillfälle och späd ut hearts och kola vid behov.
Är du säker på att det blir renare om du tippar i hjorthornsalt?
Hjorthornsalt är egentligen ammoniumvätekarbonat, vid upphettning och vid kontakt med syror sönderdelas ammoniumvätekarbonat till koldioxid, vatten och ammoniak, vilka positiva egenskaper är du ute efter här?
Skall du koka om en egentillverkad misslyckad absint?
I så fall, tippa inte i något, bara koka och ta lite cuts. Spara heads och tails till annat tillfälle och späd ut hearts och kola vid behov.