av BluCow » mån dec 09, 2013 8:15
Körde en första sats under hösten med Vinjetss slottskällarvin.
Mycket nöjd. Tänkte nu köra igång andra satsen för att ha vitt vin till sommaren.
Nu tycker vinet blev väldigt bra men har någon något tips på förbättringar?
Funderar att byta ut jästen till Lalvin EC-1118.
Lägga i ekspån är det något att fundera på eller eller det främst för röda viner?
Jag körda min första sats helt enligt instruktioner förutom att jag adderade upp sockret till 4kg, körde med bryggsocker.
Kommentarer!
Körde en första sats under hösten med Vinjetss slottskällarvin.
Mycket nöjd. Tänkte nu köra igång andra satsen för att ha vitt vin till sommaren.
Nu tycker vinet blev väldigt bra men har någon något tips på förbättringar?
Funderar att byta ut jästen till Lalvin EC-1118.
Lägga i ekspån är det något att fundera på eller eller det främst för röda viner?
Jag körda min första sats helt enligt instruktioner förutom att jag adderade upp sockret till 4kg, körde med bryggsocker.
Kommentarer!