av luvas » lör mar 30, 2013 9:17
Alla sorters jäsning tänte jag skulle vara i Nybörjare, primärjäsning, sekundärjäsning och kolsyrejäsning, oavsett om det är all-grain eller inte. Däremot kolsyrejäsning på fat ska då vara i den Avancerade delen.
Ang. vörtkok så har jag funderat en hel del på det, för det är ju ändå information som nybörjare kan ha nytta av. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra här faktiskt. Dock så har jag flyttat de flesta vörtkok-trådarna till Avancerat.
Nu tar jag gärna emot idéer
Alla sorters jäsning tänte jag skulle vara i Nybörjare, primärjäsning, sekundärjäsning och kolsyrejäsning, oavsett om det är all-grain eller inte. Däremot kolsyrejäsning på fat ska då vara i den Avancerade delen.
Ang. vörtkok så har jag funderat en hel del på det, för det är ju ändå information som nybörjare kan ha nytta av. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra här faktiskt. Dock så har jag flyttat de flesta vörtkok-trådarna till Avancerat.
Nu tar jag gärna emot idéer ;)