Okej, får se hur jag gör? Man tackar...idearn skrev:Nej, vad jag sa är att man kan tillsätta socker (om nivån är låg) men inte vatten. Bättre ändå är att tillsätta koncentrat, alltså sammköra med en lämplig vinsats, eller gör en sats vin "vid sidan av" och blanda. Jag tror inte att vindruvor blir så smakrika i Sverige, med så få soltimmar, så att det någonsin skulle behövas extra vatten. Troligare tvärt om.
Ska du dryga ut med tex. äpplen behövs det väl... I så fall följ receptet.
Lathund för nybörjare som tänker göra vin från vindruvor?
Lathund för nybörjare som tänker göra vin från vindruvor?
Lathund för nybörjare som tänker göra vin från vindruvor?
Tänkte bara berätta att det sorgligt nog inte blir något vinpysslande,
jag är bara hemma på helgerna och min farmor o farfar börjar bli
gamla och trötta.
Tack till alla som tagit sig tid och svarat på mina frågor
jag är bara hemma på helgerna och min farmor o farfar börjar bli
gamla och trötta.
Tack till alla som tagit sig tid och svarat på mina frågor
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster