Merlot/Cabernet 7L, Partajshop
Merlot/Cabernet 7L, Partajshop
Företagets namn till trots, ett väldig gott vin direkt efter jäsning/klarning. Minska mängden vatten med 2 liter använde starkvinsjäst och kryddade extra med lite vaniljstång och rostade ekspån. Söthet -5 vilket imo ger ett vin som passar bäst att njuta solitärt eller med lite salta ostar tex.
Re: Merlot/Cabernet 7L, Partajshop
Hur har din mognat?
Buteljerade min igår 100 ner till -3 om jag minns rätt
Använde jästen mangrove jacks SN9
Tyckte den va lite för syrlig men hoppas på att det mognar bort.
Glömde skriva att jag tillsatte extra socker för och komma upp i 100.
La även i ekflis desinficerade i lite kokande vatten efter jäststoppet
Lät klarna på dunk med ekflisen i två månader efter jäststoppet innan buteljering.
Buteljerade min igår 100 ner till -3 om jag minns rätt
Använde jästen mangrove jacks SN9
Tyckte den va lite för syrlig men hoppas på att det mognar bort.
Glömde skriva att jag tillsatte extra socker för och komma upp i 100.
La även i ekflis desinficerade i lite kokande vatten efter jäststoppet
Lät klarna på dunk med ekflisen i två månader efter jäststoppet innan buteljering.
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst