Har bryggt en sats la mancha rödvin med körsbärsessens tillsat.
Upplerver avsevärt mer baksmälla än med ”köpevin”
Jag drack typ 3 glas två dagar efter jässtoppet.
Kan man påverka denna effekt?
Tung i huvudet dan efter.
Re: Tung i huvudet dan efter.
Det bästa sättet är väl att ge f-n i att dricka vin som inte är klart.
2 dagar efter jässtopp har vinet knappast klarnat tillräckligt.
Tålamod är vinbryggarens dygd. Jag skulle inte dricka ett vin förrän efter åtminstone 2-3 månaders lagring och klarning.
2 dagar efter jässtopp har vinet knappast klarnat tillräckligt.
Tålamod är vinbryggarens dygd. Jag skulle inte dricka ett vin förrän efter åtminstone 2-3 månaders lagring och klarning.
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst