Observera

Du är inte inloggad och är påväg att skapa ett gästinlägg. Gästinlägg måste godkännas av forumledningen innan de visas på forumet. Detta kan dröja upp till en dag. Klicka här för att Logga in eller Bli medlem

Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Fundering om alkohol, jäst och jäsning

Utrustning och teknik.
zymox
Turbojäsare
Inlägg: 32
Blev medlem: mån sep 10, 2018 9:58

Re: Fundering om alkohol, jäst och jäsning

Inlägg av zymox »

jepp, tänkte lite fel igår. Det måste ju bli samma sak så länge jag håller mig till samma temp vid alla mätningar ändå.
Kalbert
Newbie
Inlägg: 2
Blev medlem: lör maj 11, 2019 19:08

Re: Fundering om alkohol, jäst och jäsning

Inlägg av Kalbert »

Vid 4 grader väger vatten 999,9 gram pr liter, vid 21: 998,0 och vid 32: 995,0. Så vad blir det, 2 OG från iskallt till rumtemp, t.ex?
Skriv svar

Återgå till "Utrustning och teknik för vinbryggning"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 3 och 0 gäster