Observera

Du är inte inloggad och är påväg att skapa ett gästinlägg. Gästinlägg måste godkännas av forumledningen innan de visas på forumet. Detta kan dröja upp till en dag. Klicka här för att Logga in eller Bli medlem

Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

jäststopp eller inte?

Utrustning och teknik.
Användarvisningsbild
Hompen
Bryggare
Inlägg: 196
Blev medlem: tis sep 01, 2009 15:57
Ort: Lycksele

jäststopp eller inte?

Inlägg av Hompen »

Jag kanske kan sparka igång den här tråden igen och försöka få svar på några frågor jag klurat på ang. jäststopp.

Finns det några nackdelar?
Bismaker eller missfärgningar?

Finns det olika sorter? Fördelar med olika?

Jag har hunnit göra en del öl trots min ringa ålder. Men nu har jag gått och blivit intresserad av mjöd och cider. Och Vipps kom nya problem :)
Skriv svar

Återgå till "Utrustning och teknik för mjödbryggning"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 2 och 0 gäster