Observera

Du är inte inloggad och är påväg att skapa ett gästinlägg. Gästinlägg måste godkännas av forumledningen innan de visas på forumet. Detta kan dröja upp till en dag. Klicka här för att Logga in eller Bli medlem

Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Coopers draught och tack för input

Ölsatser och recept. Även recensioner av ölsatser och tillbehör.
jonsered
Färsk jäst
Inlägg: 5
Blev medlem: sön maj 10, 2020 17:51
Utrustning: Basal

Coopers draught och tack för input

Inlägg av jonsered »

Hej

Kört min första bryggning, coopers draught med 1 kilo dextro.

Og 1,045 och fg 1,010 jäst i 22 grader. 20 liter istället för 23.
Jäste klart på 5 dagar.
Flaskning med strösocker direkt i flaskor med primmått ölkompaniet.

Smakar som Budweiser, Miller eller Pabst med en knäckig eftersmak.

Fucking close to water enligt monty phyton men inga otrevliga bismaker.

Har fått all fakta från forum på nätet och det fungerade perfekt första gången.

Tack än en gång!

Återgå till "Ölsatser och recept"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst