Brukar föredra o låta klarning ske i hink.
Funkar på flaska också, men blir mer bottensats som kan röra runt sen så brukar bli jobbigare
I med klarningsmedel o sen hade jag kallkrashat i kyl/frys (så nära 0grader det går) i typ 1vecka så lär de mesta lagt sig på botten
En novis bekännelser
Re: En novis bekännelser
Learning by doing is the shit
Re: En novis bekännelser
Redan på flaska Smakade gott redan kiwi/lime, ska få stå till sig lite
Ny sats igång på äpplen. Denna gången får det fasen bli bra och eder skribent ska ha tålamod
Ny sats igång på äpplen. Denna gången får det fasen bli bra och eder skribent ska ha tålamod
Re: En novis bekännelser
Äpplen avsilade och kanel tillsatt.
Drog igång en skapelse till på te, denna gång lapsang souchong (inslag av gamla tjärade hus och rökig smak) ska göras med en ganska hög procent och fyllig sötma är meningen (såna gånger skulle man ha en brännare :p). Några gröna ekollon fick även de vandra ner i tanken för nötigt inslag.
Drog igång en skapelse till på te, denna gång lapsang souchong (inslag av gamla tjärade hus och rökig smak) ska göras med en ganska hög procent och fyllig sötma är meningen (såna gånger skulle man ha en brännare :p). Några gröna ekollon fick även de vandra ner i tanken för nötigt inslag.
Re: En novis bekännelser
En hallon glögg kanske kan vara nåt med lite saffran
Re: En novis bekännelser
Luktar jäkligt gott av satsen med hallonglögg som nyss fick bär och kryddor avsilade.
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster