Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Tappning

Utrustning och teknik.
yvette ahlberg
Newbie
Inlägg: 1
Blev medlem: tis okt 13, 2009 10:48

Tappning

Inlägg av yvette ahlberg »

Hur får jag tag på Bag in box-förpackningar?
amelieo
Färsk jäst
Inlägg: 17
Blev medlem: ons sep 16, 2009 10:32

Tappning

Inlägg av amelieo »

Du kan beställa dom på www.pgw.se
-------------------------
På gång:
25 l Sima - Tappad och klar
20 l Äpplevin - Klarning
10 l Blåbär/Lime vin - Klarning
5 l Hallon/Persika vin - Klarning
5 l Jordgubb/Apelsin vin - Klarning
10 l Äpple mjöd - Jäsning
Skriv svar

Återgå till "Utrustning och teknik för vinbryggning"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 6 och 0 gäster