Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Jästnäring?

Utrustning och teknik.
Användarvisningsbild
lunes
Turbojäsare
Inlägg: 35
Blev medlem: sön maj 19, 2013 17:04

Jästnäring?

Inlägg av lunes »

Har en påse jästnäring som jag öppnade för över ett halvt år sedan, den har legat mer eller mindre tillslutet och relativt svalt. Min fråga är om man kan använda den eller om jag bör undvika det?
temp_wricko
Bryggmästare
Inlägg: 537
Blev medlem: tor feb 01, 2007 1:00

Re: Jästnäring?

Inlägg av temp_wricko »

Jag hade kört på utan att tveka. Jästen är orgainsk och kan dö med tiden, därav har den en viss hållbarhetstid. Näringen är bara kemikalier och bör därför hålla nästan för evigt.
/Wricko
Skriv svar

Återgå till "Utrustning och teknik för vinbryggning"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 7 och 0 gäster