Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Rengöring

Utrustning och teknik.
Användarvisningsbild
Hallstrom
Bryggmästare
Inlägg: 245
Blev medlem: sön apr 25, 2004 2:00

Rengöring

Inlägg av Hallstrom »

Jag har en damejeanne som verkar ha nån sorts beläggning i botten som jag inte lyckas få bort.
När den är blöt inuti ser den ren ut, men när den torkar kommer det tillbaka igen. :?

Bild

Nån som har nåt tips?
Wickerman
Bryggare
Inlägg: 151
Blev medlem: tis sep 18, 2012 12:00
Ort: Ljung

Re: Rengöring

Inlägg av Wickerman »

Lagras:
Hallon/persiko cider
Gingerale cider
NötVin
Ett mousserat vin på Ica Basic dryck.
En sats rödvin Cabernet/Merlot (glögg)
Ett eget rödvin på juice av äppel, druvor, blåbär, svartavinbär
http://flandersblog.wordpress.com/
Skriv svar

Återgå till "Utrustning och teknik för vinbryggning"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 5 och 0 gäster