Tjena.
Kan man "torrhumla" med kaffebönor i sekundären?
Hur mycket i sådant fall?
Kaffe i stout
-
- Bryggmästare
- Inlägg: 332
- Blev medlem: tor okt 29, 2009 15:38
- Ort: Borås
Re: Kaffe i stout
Testa med några kaffebönor i ett glas först så får du ett hum om hur mycket du behöver.
- S Tout
- Bryggare
- Inlägg: 146
- Blev medlem: mån jan 09, 2012 22:03
- Utrustning: Grainfather
- Ort: Västerbergslagen
Re: Kaffe i stout
Tänkte testa med snabbkaffe, ekflis och cacaopulver i ett bryggexperiment med Coopers Irish Stout som bas om ett tag. Min idé var att ta ca 1,5 dl kaffepulver, 100 gram ekflis rostat i ugnen 200 gr tills det får trevlig färg och 75-100 gr cacao.
Kan det vara nått eller är proprtionerna helt åt he-vete?
Kan det vara nått eller är proprtionerna helt åt he-vete?
D ä gott mä ööl Börje!
Nyligen tappat HAGENS:Hops Kills Kommunists, Imp. Lakrits Stout, Imp. Winter Stout, Sciccos Lager och Ale, Kolarbärs.
På G, HAGENS: 25L Gårdsvin 2014-15-16, 121L Äppelvin, Rabarbervin 2015 och 2016, Hallon och Rabarbervin.
Nyligen tappat HAGENS:Hops Kills Kommunists, Imp. Lakrits Stout, Imp. Winter Stout, Sciccos Lager och Ale, Kolarbärs.
På G, HAGENS: 25L Gårdsvin 2014-15-16, 121L Äppelvin, Rabarbervin 2015 och 2016, Hallon och Rabarbervin.
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: 2 och 0 gäster