Nån här med erfarenhet av saffran i öl?
Tänkte ha den i en Imperial stout.
I koket eller jäshinken?
Hur mycket?
Tack.
Saffran
-
- Finjäsare
- Inlägg: 84
- Blev medlem: tor maj 03, 2012 1:46
- Ort: Solna
Re: Saffran
Jag har också varit inne på saffran i en IMP Stout för några år sedan och fick då svar av någon att det krävs fruktansvärt stor dosering av saffran för att det ska ta smak i ölet.
Nu i efterhand känns det som det kan ligga en sanning i detta.
Nu i efterhand känns det som det kan ligga en sanning i detta.
Re: Saffran
HEJ! om du behöver saffran så har jag 2 liter saffran kan sälja 1 liter det är sådan saffran som vi använder i bageri mycket dyr mycket smack
Re: Saffran
Använde saffran i en imperial porter. Skummet blev gult och det smakade skit. Gjorde tinktur så jag har inte koll på mängden.
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst