Observera

Du är inte inloggad och är påväg att skapa ett gästinlägg. Gästinlägg måste godkännas av forumledningen innan de visas på forumet. Detta kan dröja upp till en dag. Klicka här för att Logga in eller Bli medlem

Observera

Du läser en tråd som är taggad med Labmaster. Detta är en föråldrad och felkonstruerad apparat som inte ger ren sprit. Om du planerar ett nybygge se till att inte bygga en labmaster. Läs mer i dessa trådar Destillationsteori och teknik och Kolonnbrännartyper

Klantade mig

Grundläggande utrustning och teknik.
Cricka
Färsk jäst
Inlägg: 23
Blev medlem: sön sep 27, 2015 12:26

Re: Klantade mig

Inlägg av Cricka »

Bubblar fortfarande från vattenlåset men jäsningen har stannat på 1.020 FG. Förra provet jag tog smakade rätt gott medans den jag precis tog nu inte alls smakade lika bra. Brukar det kunna variera så i smak på proverna? Funderar på om det är ens är värt att tappa upp den här batchen
Flerpen
Bryggmästare
Inlägg: 684
Blev medlem: tis maj 13, 2014 1:44
Utrustning: koppar

Re: Klantade mig

Inlägg av Flerpen »

Det kommer säkert att ordna upp sig. Tänk på att allting troligtvis är rätt skicktat nu och att det ska klarna ovh mogna innan det ska drickas.
Skriv svar

Återgå till "Utrustning och teknik för ölbryggning, Grundläggande"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 2 och 0 gäster