Björklöv vin, recept
Björklöv vin, recept
ja silade bort russinen och diverse crap för några dagar sen, ska tappa om det ikväll, sist jag mätte låg det på 12%. tror det kommer bli riktit bra vin.
Björklöv vin, recept
hällde i jäststopp igår kväll (jag tappade om en gång före eftersom jag ville spara bottensatsen för vidare jäsning)
och tänkte använda mig av klarnings medel så det hela går snabbare
och tänkte använda mig av klarnings medel så det hela går snabbare
Färg
Va blir det för färg tror du, ljust gulgrönt som ett vitt vin kanske?
Hellre frisk å full än sjuk å nykter.
Björklöv vin, recept
nja förtillfället är det ganska mörk. brun grön
Björklöv vin, recept
de där med eklöv låter spännande måste ta reda på mer om det. tackar
MVH Ektunnan
Björklöv vin, recept
ek löv? kör me björk vet ja det fick en fin färg lite liknande som maskros vinet...då jag smakade på det var det mycket stark sprit smak vilket jag har förstått ska konservera vinet, men kräver lång lagring...rätt? men annars var det riktigt gott.
- U2D2
- Finjäsare
- Inlägg: 95
- Blev medlem: mån mar 02, 2015 11:19
- Utrustning: 4st 30 liters hinkar
- Ort: Internet
Re: Björklöv vin, recept
Kanske lite sent ute, men hur blev det efter lagring? Spännande koncept att brygga på löv, ska nog ta och testa det emot våren!
På gång:
Mjöd, Rosé
Färdigt:
2015 Chateau(vitt), Mosel, fläder/äppelvin, Imperial Stout, Rött Lantvin
2014 Äppelmjöd, Honungsmjöd, Mosel, Coopers Draught, Chardonnay, Äppelcider(Ica konsentrat), SkeeterPee
Mjöd, Rosé
Färdigt:
2015 Chateau(vitt), Mosel, fläder/äppelvin, Imperial Stout, Rött Lantvin
2014 Äppelmjöd, Honungsmjöd, Mosel, Coopers Draught, Chardonnay, Äppelcider(Ica konsentrat), SkeeterPee
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: 5 och 0 gäster