Observera

Du är inte inloggad och är påväg att skapa ett gästinlägg. Gästinlägg måste godkännas av forumledningen innan de visas på forumet. Detta kan dröja upp till en dag. Klicka här för att Logga in eller Bli medlem

Skaka ur kolsyran under självklarning?

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :light: :arrow: :| :mrgreen: :w00t: :idea: :thumbup: :thumbdown: :doh: :unsure: :screwy:
Visa fler smilies

BBCode är
[img] är
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Skaka ur kolsyran under självklarning?

Re: Skaka ur kolsyran under självklarning?

av latmasken » mån feb 02, 2015 8:44

Man måste ju inte, kolsyran försvinner med tiden ändå. Men det klarnar ju fortare om man skakar ur den.

Re: Skaka ur kolsyran under självklarning?

av Omlott » sön feb 01, 2015 21:15

lunes skrev:Hejsan, ja som rubriken beskriver. Ska man skaka ur kolsyran när man självklarnar sitt vin (klarnar utan klarningsmedel)?
Jajjemensan! Detta för att partiklarna i vinet inte ska hållas uppe av kolsyran.

Skaka ur kolsyran under självklarning?

av lunes » sön feb 01, 2015 10:30

Hejsan, ja som rubriken beskriver. Ska man skaka ur kolsyran när man självklarnar sitt vin (klarnar utan klarningsmedel)?

Upp