Observera

Du är inte inloggad och är påväg att skapa ett gästinlägg. Gästinlägg måste godkännas av forumledningen innan de visas på forumet. Detta kan dröja upp till en dag. Klicka här för att Logga in eller Bli medlem

Kaffe i stout

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :light: :arrow: :| :mrgreen: :w00t: :idea: :thumbup: :thumbdown: :doh: :unsure: :screwy:
Visa fler smilies

BBCode är
[img] är
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Kaffe i stout

Re: Kaffe i stout

av S Tout » tis feb 05, 2013 19:00

Tänkte testa med snabbkaffe, ekflis och cacaopulver i ett bryggexperiment med Coopers Irish Stout som bas om ett tag. Min idé var att ta ca 1,5 dl kaffepulver, 100 gram ekflis rostat i ugnen 200 gr tills det får trevlig färg och 75-100 gr cacao.

Kan det vara nått eller är proprtionerna helt åt he-vete?

Re: Kaffe i stout

av torstensson » mån feb 04, 2013 14:34

Testa med några kaffebönor i ett glas först så får du ett hum om hur mycket du behöver.

Kaffe i stout

av Csson » mån feb 04, 2013 9:47

Tjena.
Kan man "torrhumla" med kaffebönor i sekundären?
Hur mycket i sådant fall?

Upp