av idearn » mån feb 20, 2006 9:41
Hej... liten pekpinne. Det här forumet försöker sprida gott hantverk och tradition när det gäller framställning av drycker. Så-fort-som-möjligt frågor kommer hela tiden men svaren är alltid det samma. Vi pysslar inte med det.
Nu verkar du ju inte vara helt fel ute eftersom du jäser med vinjäst. Hade du skrivit "turbo" hade detta hamnat i papperskorgen.
Du kan ha 23 grader när du börjar så att jäsningen kommer igång ordentligt men sedan bör du sänka temperaturen till max 20 grader. Om det är varmt får du bismaker.
Hej... liten pekpinne. Det här forumet försöker sprida gott hantverk och tradition när det gäller framställning av drycker. Så-fort-som-möjligt frågor kommer hela tiden men svaren är alltid det samma. Vi pysslar inte med det.
Nu verkar du ju inte vara helt fel ute eftersom du jäser med vinjäst. Hade du skrivit "turbo" hade detta hamnat i papperskorgen.
Du kan ha 23 grader när du börjar så att jäsningen kommer igång ordentligt men sedan bör du sänka temperaturen till max 20 grader. Om det är varmt får du bismaker.